Funkey HC Pijnacker – Coronaregels

Terug naar het inschrijfformulier.

Beste ouders & trainers van de Benjamins en Funkey

Op dinsdag 21-4 heeft het kabinet aangegeven dat vanaf 28-4 kinderen tot 12 jaar weer mogen gaan hockeyen, zonder dat deze onderling 1,5 meter afstand dienen te houden. Wel hebben KNHB en NOC*NSF een uitgebreid protocol opgesteld waar HCP aan dient te voldoen m.b.t. het verzorgen van training. Als vereniging hebben wij een aantal afspraken en richtlijnen opgezet om invulling te geven aan deze protocollen. In deze brief wordt de werkwijze en veldbezetting voor de komende periode uitgelicht.

●     Lees ook het protocol van de KNHB en NOC*NSF goed door

Algemeen

–       Niets is verplicht. Elke speler en/of trainer hoeft niet te komen, als deze in de risicogroep valt of simpelweg zich niet comfortabel voelt bij het aangaan van trainingen.

–       De door HCP opgestelde voorwaarden zijn altijd van toepassing. Iedereen is zelf verantwoordelijk voor navolging hiervan. Houd je aan de regels.

–       Gebruik je verstand. Iedereen komt van zijn eigen quarantaine terug het veld op. Iedereen heeft dit anders beleefd en opnieuw opstarten zal best spannend zijn. Houdt rekening met elkaar en wees liever bedacht dan gemakzuchtig

Onderstaande punten zijn voor de allerjongste sporters op HCP die op zaterdag actief zijn: de Benjamins en Funkey. Alle punten kun je ook terugvinden in één van de protocollen, echter hieronder wat verduidelijkt naar onze situatie.

 1. is je kind enigszins aan het snotteren, verkouden of maar enige verhoging heeft, dan gelijk afmelden voor de training en blijf thuis!. Breng andere (kinderen) niet in gevaar.
  Ook trainers zullen uiteraard bovenstaand in acht nemen.
 2. ouders met kinderen voor Funkey mogen hun zoon/dochter brengen naar het hek van het veld en moeten daarna weer het complex verlaten.
  Let op! Buiten het complex ouders op 1,5 meter van elkaar.
 3. training begint 9:30 en zal tot 10:30 duren
  Funkey probeert voor de Benjamins buiten het hek te staan.
 4. niet eerder dan 10 minuten voor aanvang kinderen afzetten, maar zorg er wel voor dat de kinderen op tijd op het veld kunnen staan. Als we zijn begonnen is er minder zicht op de ingang.
 5. niet later dan 5 minuten na afloop kinderen ophalen.
  Trainer loopt met het team naar de stoep naast de parkeerplaats.
  Ouders halen hun kind op bij het team, max 1 ouder per kind en max 2 ouders tegelijk. Laat de rij parkeerplaatsen het dichtst bij de stoep dan ook vrij om goed zicht te houden.
 6. zorg dat je goede afspraken met je kinderen maakt over het halen en brengen en volg indien nodig de aanwijzingen van de steward(s).
 7. Het clubhuis zal dicht zijn. Laat de kinderen altijd thuis even plassen.
  We mogen wel het clubhuis openen om even naar toilet te gaan, maar dan kun je niet op het veld staan. Dit gaan we tot een minimum beperken.
 8. Laat de kinderen dan een eigen (VOLLE) drinkfles meenemen mochten ze daar behoefte aan hebben. Schrijf hier wel even voor- en achternaam op. Wel zo handig voor ons.
 9. laat de kinderen wel zo min mogelijk meenemen. Geen tassen, alleen losse VOLLE drinkfles (bidon).
 10. Bij Funkey geven de twee vaste trainers training aan de gehele groep (tot 16 kinderen).
 11. Funkey kinderen geven afwezigheid direct door aan Martijn (via mail of telefoon).

Bij verwachting van slecht weer wordt de training bij voorbaat afgelast.
Mocht er desondanks toch noodweer uitbreken tijdens een training zullen we voor de veiligheid met de kinderen het clubhuis ingaan met inachtneming van de 1,5 meter afstand tussen aanwezigen ouder dan 12 jaar. Ouders zullen dan via mail/telefoon worden geïnformeerd over hoe de procedure voor ophalen dan verloopt (ouders mogen NIET hun kind ophalen bij het clubhuis).

Terug naar het inschrijfformulier.