Funkey De Kieviten – Woensdag

Voor Funkey schrijft u in per blok, zo kunnen kinderen makkelijk aanhaken en blijft het aantal lessen overzichtelijk. De periodes lopen vrijwel altijd van schoolvakantie tot schoolvakantie.
Blok 1: zomervakantie tot herfstvakantie
Blok 2: herfstvakantie tot Sinterklaas
Blok 3: voorjaarsvakantie tot meivakantie
Blok 4: meivakantie tot zomervakantie

De trainingen zijn op woensdag van 15:40 tot 16:40 en op vrijdag van 16:00 tot 17:00.
De training op woensdag zat afgelopen blok VOL. Op vrijdag hebben wij nog wel ruimte. Mocht het echt niet lukken om op vrijdag te komen kunt u inschrijven voor de woensdag. Er zal gekeken worden of uw kind alsnog geplaatst kan worden. Schrijf voor de vrijdagtraining hier in.

Dit veld werkt mogelijk niet in Safari en Firefox, u kunt dan de geboortedatum invullen bij opmerkingen. Excuses voor het ongemak.

Als uw zoon/dochter eerder heeft meegedaan met Funkey hoeft u de adresgegevens niet opnieuw in te vullen. Alleen uw emailadres en mobiele nummer zijn nodig om uw gegevens te controleren.
Nieuw bij Funkey? Dan graag ook de adresgegevens invullen in verband met het compleet maken van de gegevens voor de factuur.

Funkeyles kost 7,50 per les, er wordt een factuur gestuurd per blok.
Movendo-Fun deelt naam, adres en geboortedatum van de deelnemer samen met het emailadres. De vereniging gebruikt deze gegevens om de deelnemer aan te melden bij de KNHB (o.a. verzekering) en om u op de hoogte te houden van activiteiten binnen de vereniging. Er is GEEN verplichting om na afloop van de cursus lid te worden van de vereniging.
Bij de eerste inschrijving voor Funkey kunt u gebruik maken van een gratis proefles. Na deze les beslist u of uw zoon/dochter mee blijft doen met Funkey.
U kunt hier nog eventuele vragen en opmerkingen plaatsen. Daarnaast kunt u aangeven bij wie uw zoon/dochter graag in het groepje wil. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.