Open training Kieviten

Op vrijdagmiddag 2 september organiseren Kieviten en Movendo-Fun een open training voor kinderen van 4 t/m 9 jaar op het terrein van Kieviten in Wassenaar. Tijdens de open training kunnen kinderen proberen of Funkey (4 – 6 jaar) danwel Hockey (6 – 9 jaar) iets voor hun is.

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar is er Funkey. Tijdens de les Funkey worden verschillende activiteiten gedaan voor de motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast leren kinderen met elkaar spelen en zich te houden aan (eenvoudige) spelregels. Op speelse manier maken kinderen kennis met diverse vormen van sport en spel.

Meer algemene informatie over Funkey kunt u HIER vinden.
Informatie over Funkey bij Kieviten kunt u HIER vinden.

Voor kinderen vanaf 6 jaar (geboren vóór 1 oktober 2016) is er Hockey. De kinderen worden hier ingedeeld op leeftijd en starten meestal in een groepje met andere kinderen die net gestart zijn met hockey. Kinderen kunnen een aantal trainingen proberen en worden daarna lid van Kieviten.

Informatie over de contributie kunt u HIER vinden.
Inschrijven als (proef)lid bij Kieviten kan HIER.

Inschrijven voor de Open Training kan via het inschrijfformulier hieronder, u ontvangt woensdag 31 augustus een mail met de laatste informatie.

INSCHRIJFFORMULIER

Dit veld werkt mogelijk niet in Safari en Firefox, u kunt dan de geboortedatum invullen bij opmerkingen. Excuses voor het ongemak. De geboortedatum is WEL noodzakelijk om uw kind in de juist groep te kunnen indelen.
Uw kind wordt zover mogelijk ingedeeld met kinderen uit de eigen klas.
U kunt hier eventueel ook de geboortedatum invullen en vriendjes/vriendinnetjes waarmee uw kind graag samen in een groepje komt.