Open training Kieviten

Op woensdagmiddag 14 februari organiseren Kieviten en Movendo-Fun een open training voor kinderen van 4 t/m 9 jaar op het terrein van Kieviten in Wassenaar. Tijdens de open training kunnen kinderen proberen of Funkey (4 – 6 jaar) of Hockey (6 – 9 jaar) iets voor hun is.

Voor kinderen vanaf groep 3 is er Hockey. De kinderen worden hier ingedeeld op leeftijd en starten meestal in een groepje met andere kinderen die net gestart zijn met hockey. Kinderen kunnen een aantal trainingen proberen en worden daarna lid van Kieviten.

Informatie over de contributie kunt u HIER vinden.
Inschrijven als (proef)lid bij Kieviten kan HIER.

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar (groep 1 en 2) is er Funkey. Tijdens de les Funkey worden verschillende activiteiten gedaan voor de motorische ontwikkeling van de kinderen. Daarnaast leren kinderen met elkaar spelen en zich te houden aan (eenvoudige) spelregels. Op speelse manier maken kinderen kennis met diverse vormen van sport en spel.

Meer algemene informatie over Funkey kunt u hier vinden.
Funkey is bij Kieviten op twee momenten in de week: woensdag en vrijdag.

Inschrijven voor de Open Training kan via het inschrijfformulier hieronder, u ontvangt donderdag 7 september een mail met de laatste informatie.

INSCHRIJFFORMULIER