Funkey HC Pijnacker (Najaar 2021)

Wanneer:
11 september 2021 @ 08:30 – 09:30
2021-09-11T08:30:00+02:00
2021-09-11T09:30:00+02:00
Waar:
HC Pijnacker
Sportlaan
Pijnacker
Kosten:
7,00
Contact:
Funkey HC Pijnacker (Najaar 2021) @ HC Pijnacker
Funkey is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar (groep 1 en 2) die lekker willen bewegen. Het bewegen staat centraal tijdens de Funkey trainingen: plezier hebben in goed bewegen is het belangrijkste. Tijdens de Funkey trainingen wordt gewerkt in groepjes van maximaal 8 kinderen met een ervaren train(st)er als begeleider. De trainingen duren ongeveer 60 minuten en worden gegeven op een van de hockeyvelden van HC Pijnacker. Tijdens de training worden drie tot vijf onderdelen gedaan waarbij loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey centraal staan. De vorm van hockey bestaat uit knots- of ringhockey, de “echte” hockeystick met bal wordt pas vanaf de Benjamins gebruikt. Tijdens de laatste twee blokken mogen de oudste kinderen (geboren voor 1 oktober 2016) de eigen stick gebruiken met een zachte bal.
Inschrijven voor Funkey?
Inschrijven voor de Funkey trainingen op HC Pijnacker gebeurt per periode. Het volgende blok begint op zaterdag 11 september om 9:00 (tijd onder voorbehoud).
U kunt aangeven welke lessen uw zoon/dochter mee komt doen, u betaalt € 7,00 per les.

Inschrijfformulier:

Dit veld werkt mogelijk niet in Safari en Firefox, u kunt dan de geboortedatum invullen bij opmerkingen. Excuses voor het ongemak.

Als uw zoon/dochter eerder heeft meegedaan met Funkey hoeft u de adresgegevens niet opnieuw in te vullen. Alleen uw emailadres en mobiele nummer zijn nodig om uw gegevens te controleren.
Nieuw bij Funkey? Dan graag ook de adresgegevens invullen in verband met het compleet maken van de gegevens voor de factuur.

Funkeyles kost 7,00 per les, er wordt een factuur gestuurd per blok.
Movendo-Fun deelt alleen de naam en geboortedatum van de deelnemer samen met het emailadres. De vereniging gebruikt deze gegevens om de deelnemer aan te melden bij de KNHB (o.a. verzekering) en om u op de hoogte te houden van activiteiten binnen de vereniging. Er is GEEN verplichting om na afloop van de cursus lid te worden van de vereniging.
Bij de eerste inschrijving voor Funkey kunt u gebruik maken van een gratis proefles. Na deze les beslist u of uw zoon/dochter mee blijft doen met Funkey.
U kunt hier nog eventuele vragen en opmerkingen plaatsen. Daarnaast kunt u aangeven bij wie uw zoon/dochter graag in het groepje wil. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.