Funkey HC De Kieviten (Najaar 2021) – Vrijdag

Wanneer:
17 september 2021 @ 16:00 – 17:00
2021-09-17T16:00:00+02:00
2021-09-17T17:00:00+02:00
Waar:
HC De Kieviten
Dr. Mansveltkade
Wassenaar
Kosten:
7,00
Contact:
Funkey HC De Kieviten (Najaar 2021) - Vrijdag @ HC De Kieviten
Funkey is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar (groep 1 en 2) die lekker willen bewegen. Het bewegen staat centraal tijdens de Funkey trainingen: plezier hebben in goed bewegen is het belangrijkste. Tijdens de Funkey trainingen wordt gewerkt in groepjes van maximaal 8 kinderen met een ervaren train(st)er als begeleider. De trainingen duren ongeveer 60 minuten en worden gegeven op een van de hockeyvelden van HC De Kieviten. Tijdens de training worden drie tot vijf onderdelen gedaan waarbij loopscholing, balvaardigheid en een vorm van hockey centraal staan. De vorm van hockey bestaat uit knots- of ringhockey.

.

Inschrijven voor Funkey?
Inschrijven voor de Funkey trainingen op De Kieviten gebeurt per periode bij Movendo-Fun. De inschrijfgegevens (naam kind, leeftijd en emailadres) worden gedeeld met Kieviten zodat de kinderen verzekerd zijn tijdens de training en u op de hoogte blijft van activiteiten binnen De Kieviten.
Begin september start er weer een cursus: vrijdag 10 september van 16:00 tot 17:00. (tijd onder voorbehoud)
Deze cursus bestaat uit 6 lessen en kost € 42,00. Een losse les kost € 7,00.

Inschrijfformulier:

Dit veld werkt mogelijk niet in Safari en Firefox, u kunt dan de geboortedatum invullen bij opmerkingen. Excuses voor het ongemak.

Als uw zoon/dochter eerder heeft meegedaan met Funkey hoeft u de adresgegevens niet opnieuw in te vullen. Alleen uw emailadres en mobiele nummer zijn nodig om uw gegevens te controleren.
Nieuw bij Funkey? Dan graag ook de adresgegevens invullen in verband met het compleet maken van de gegevens voor de factuur.

Funkeyles kost 7,00 per les, er wordt een factuur gestuurd per blok.
Movendo-Fun deelt alleen de naam en geboortedatum van de deelnemer samen met het emailadres. De vereniging gebruikt deze gegevens om de deelnemer aan te melden bij de KNHB (o.a. verzekering) en om u op de hoogte te houden van activiteiten binnen de vereniging. Er is GEEN verplichting om na afloop van de cursus lid te worden van de vereniging.
Bij de eerste inschrijving voor Funkey kunt u gebruik maken van een gratis proefles. Na deze les beslist u of uw zoon/dochter mee blijft doen met Funkey.
U kunt hier nog eventuele vragen en opmerkingen plaatsen. Daarnaast kunt u aangeven bij wie uw zoon/dochter graag in het groepje wil. Wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.